Realizacija projekta

Ideja projekta i realizacija

Na prvom susretu i upoznavanju mlade četveročlane obitelji koja zrači skladom i pozitivnom energijom,poželjeli smo te osobine prenjeti na interijer. 

Stan smo preuzeli u roh bau fazi izgradnje koji se sastoji od ulaznog prostara s hodnikom koji vodi u otvoreni koncept dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom,te terasom. U ostatku stana nalaze se dvije dječje sobe s izdvojenom kupaonicom,jedna master spavaća soba sa svojom kupaonicom,te izba. Kako bi dobili na funkcionalnosti njihovog budećeg novog doma,odlučili smo izmjeniti pregradne zidove,kako bi dobili više prostora za ugradbene ormare (mjesta za spremanje nikada dosta),te poradili na sistemima vrata kako bi izgubili dojam "hodnika" i u dogovoru s izvođačem sustava za hlađenje izmjenili tip sustava. U interiju se je vodilo računa o svim detaljima kao što su mikrolokacije električnih instalacija i rasvjete,GK spušteni stropovi u kojima su se izveli i kanali za vodilice zavjesa. Zidove smo djelomično obložili ogledalima,prirodnim drvom,štukaturama i neodoljivim tapetama. Namještaj na mjeru izradili smo u vastitoj proizvodnji,a za kupaonice pomno odabrali keramiku i crne sanitarije. Nježne sive i zemljane tonove na zidovima i stropvima razbili smo odabirom različitih tekstura koji se nadopunjuju kroz cijeli interijer,te mu daju poseban karakter.

Želja ove mlade obitelji bila je da budemo odabrani za projektantski nadzor i kompletnu brigu o vođenju gradilišta, a rezultat je potpuna realizacija projekta u stvarnosti.

Projekt